Hirdetés

Krémsajtos-pekándiós pite

A krémsajtos finomságok szinte mind ellenállhatatlanul ízletesek, így aztán nem is csoda, ha gyakran találkozunk olyan süteményötletekkel, amelyekben ezt ötvözik valamilyen másféle kedvelt klasszikussal. Ebben az esetben is ez történt: a pekánpite és a sajttorta keresztezéseként születhetett meg ez a süti!

pekandió

Hozzávalók:

  • 2 csésze graham keksz összetörve
  • ⅓ csésze olvasztott vaj
  • 45 dkg krémsajt
  • ¾ csésze cukor
  • ¼ csésze tej
  • ½ csésze tejföl
  • 2 evőkanál liszt
  • 3 teáskanál vaníliakivonat
  • 2 tojás
  • 1 csésze barnacukor
  • ¼ csésze kukoricakeményítő
  • ½ teáskanál só
  • 4 tojássárgája
  • ⅔ csésze méz/juharszirup
  • ½ csésze tejszín
  • 4 evőkanál vaj
  • 2 csésze pörkölt pekándió apróra vágva
  • Néhány egész szem pörkölt pekándió

Elkészítés a videón látható módon!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés