Menü Bezárás

Fűszeres-karamelles „bundáskenyér”

A french toast a világ egyik legkedveltebb reggeli eledele, és ha éppen nem mézzel és gyümölccsel ízesítjük, akkor bátran kipróbálhatjuk ezt a nagyon édes fahéjas, karamelles, szerecsendiós és vaníliás változatot is. A hideg, téli reggelekre tökéletes választás lehet! 🙂

Francia bundáskenyér

Hozzávalók:

  • 3 tojás
  • Másfél csésze tej
  • Háromnegyed csésze barnacukor
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • Másfél teáskanál fahéj
  • Fél teáskanál szerecsendió

A serpenyőbe:

  • Vaj
  • Háromnegyed csésze barnacukor
  • Háromnegyed csésze főzőtejszín

Elkészítés a videón látható módon!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek