Hirdetés

Egyszerű és mutatós kivitorta

A tökéletes alapanyag beszerzése nem a legegyszerűbb, de ha sikerült, pillanatok alatt összedobhatjuk ezt a nagyon látványos kis süteményt, ráadásul még a sütőt sem kell bekapcsolnunk, hiszen három óra hűtés után máris fogyasztható lesz a desszert. Sem a külleme, sem az ízvilága nem túl hivalkodó, a többféle, savanykás gyümölcs pedig tökéletesen kiegészíti az édesebb krémet és piskótát.

Sütemény

Hozzávalók:

  • 1¼ csésze tejszín
  • 1 evőkanál cukor
  • ¾ csésze görögjoghurt
  • 1 kasutera (japán téglalap alakú süti), esetleg piskóta
  • 4 felszeletelt kivi
  • ½ csésze felkockázott ananász
  • 1 felkockázott narancs

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés