Hirdetés

Óriás fahéjas csiga öntettel

A fahéjas csiga egy nagyszerű desszert, és még ha az óriási változata nem is lesz nagyon más, mint a hagyományos, mégis rendkívül látványos, így aztán érdemes lehet elkészíteni. Ez az Amerikában nagy népszerűségnek örvendő finomság persze a krémsajtos öntettel az igazi, így ha tehetjük, azt se spóroljuk le róla!

20431190_1963682363884403_6149775785474407031_n

Hozzávalók:

A tésztához

  • ½ csésze olvasztott vaj
  • 2 csésze langyos tej
  • ½ csésze porcukor
  • 1 csomag élesztőpor
  • 5 csésze liszt
  • 1 teáskanál sütőpor
  • 2 teáskanál só

A töltelékhez

  • ¾ csésze puha vaj
  • ¾ csésze barnacukor
  • 2 evőkanál őrölt fahéj

Az öntethez

  • 11,3 dkg krémsajt
  • 2 teáskanál olvasztott vaj
  • 2 evőkanál tej
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 csésze porcukor

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés