Hirdetés

Egyszerű trükk, amivel izgalmas fogás válhat a reggeli palacsintából!

A palacsinta az egyik legtökéletesebb reggeli, lényegében garantált, hogy szuperül indul vele a nap. Szinte hihetetlen, de még ezt a finomságot is még izgalmasabbá és finomabbá tehetjük egy apró trükkel. Néhány ananászkarika és látványos, piros cseresznye vagy meggy kellenek csak, és máris sokkal látványosabb lesz a nap első csemegéje.

Palacsinta

Hozzávalók:

  • 2 csésze liszt
  • 2 teáskanál sütőpor,
  • 1½ teáskanál szódabikarbóna
  • ½ teáskanál só
  • ¼ csésze cukor
  • 1½ csésze tej
  • ½ teáskanál vaníliakivonat
  • ½ csésze vaj (+ egy kevés a sütéshez)
  • ¼ csésze barnacukor
  • Egy ananászkonzerv (fontos, hogy ne kockázva legyen benne a gyümölcs, hanem karikákban!)
  • Meggy, cseresznye, esetleg más látványos gyümölcs a közepére

Elkészítés a videón látható módon.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés