Hirdetés

Epres-krémsajtos banánkenyér

A banánkenyér egy klasszikus csemege, amelyet ráadásul viszonylag egészségesen is el lehet készíteni – feltéve persze, hogy nem visszük túlzásba a cukor arányát, és nem ez képezi a mindennapi étkezéseink alapját. Arra az esetre, ha a hagyományos változatot már unnánk, itt van egy epres-krémsajtos verzió, ami rendkívül izgalmas, és csak picivel nehezebb elkészíteni, mint  klasszikus banánkenyeret. 

Banánkenyér

Hozzávalók:

A krémhez:

  • 13 dkg krémsajt
  • ½ csésze felkockázott eper
  • 1 evőkanál méz

A tésztához:

  • 3 érett banán
  • 2 nagy tojás
  • ⅓ csésze natúr görögjoghurt
  • ½ csésze méz
  • 1 és ½ csésze liszt
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • ½ teáskanál sütőpor.

Elkészítés a videón látható módon.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés