Hirdetés

Vajkaramell négyféleképpen

A vajkaramell sokak kedvenc csemegéje, míg másoknak már talán túlzottan is édes. Bár sem a fogaknak, sem az alakunknak nem tesz jót, ha túl gyakran fogyasztjuk, a karamell-rajongók azért időről-időre megengedhetik maguknak ezt a csemegét. Ilyenkor pedig érdemes valamilyen különlegesebb változatot elkészíteni, amihez talán az alábbi négy ötlet is segítséget jelent.

Karamell

Kekszes-fehércsokis

  • 51 dkg fehér csoki
  • 40 dkg édes sűrített tej
  • 12 apróra tört szendvicskeksz (pl. Oreo)

Csokis-diós

  • 51 dkg tejcsoki
  • 40 dkg édes sűrített tej
  • 1 csésze apróra vágott dió

Mogyoróvajas-csokis

  • 51 dkg tejcsoki
  • 40 dkg édes sűrített tej
  • ½ csésze mogyoróvaj

Karamellkrémes-fehércsokis

  • 51 dkg fehér csoki
  • 40 dkg édes sűrített tej
  • ½ csésze karamellkrém

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés