Menü Bezárás

Frissítő gyümölcsös sorbet négyféleképpen

Végre elérkezett a nyár, amelynek már az első napján is rendkívül szép, napsütéses és meleg időnek örvendhettünk – bizonyára akadnak, akik szerint talán “túl” melegnek is… Nyáron pedig – és főként a kánikulában – nagyon frissítő tud lenni egy-egy gyümölcsös sorbet. Alább négyféle, összesen két alapanyagból készülő változatot mutatunk meg, amelyek szépek, színesek és igazán gyümölcsösek!

Sorbet

A négyféle változat:

  • Epres: 46 dkg eper, negyed csésze méz
  • Sárgadinnyés: 1 sárgadinnye, negyed csésze méz
  • Áfonyás: 46 dkg áfonya, negyed csésze méz
  • Őszibarackos: 46 dkg őszibarack, negyed csésze méz

Elkészítés a videón látható módon.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek