Hirdetés

Mogyoróvajas-csokis brownie

Azoknak, akik a brownie-t „önmagában” már unják, érdemes lehet kipróbálniuk ezt a mogyoróvajas változatot is, hiszen csak egy egészen picivel több munka elkészíteni, mégis újszerűvé és érdekessé teszi a klasszikus sütit a krém.

Csokis-mogyoróvajas brownie

Hozzávalók:

  • 1 doboz brownie alappor + az ennek dobozán sorolt hozzávalók
  • 2 csésze porcukor
  • 1 csésze mogyoróvaj
  • ½ csésze olvasztott vaj
  • 1 csésze csokicsepp vagy apróra tört csokoládé
  • Vaj a csokoládés krémhez

Elkészítés:

  1. Készítsük el a brownie-t a dobozán olvasható leírásnak megfelelően.
  2. Egy közepes tálban keverjük össze a mogyoróvajat, a porcukrot és az olvasztott vajat. A keveréket egyenletesen osszuk el a brownie tetején.
  3. Egy kis, mikrózható tálba helyezzük bele a csokit és némi vajat, majd 15 percenkénti kevergetés mellett olvasszuk meg a mikróban.
  4. Végezetül öntsük a mogyoróvajas réteg tetjére a csokit.
  5. Az egészet tegyük fél órára a hűtőbe tálalás előtt.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés