Hirdetés

Csokis-mogyoróvajas golyók

Ha valami különleges, de igazán egyszerű nassolni valóra vágyunk, remek ötletet jelenthetnek ezek a csokis-mogyoróvajas golyók, amelyek elkészítése igazán nem bonyolult.

Mogyoróvajas golyók

Hozzávalók (12 adaghoz)

  • 1 csésze mogyoróvaj
  • 1 csésze mandulaliszt
  • ⅓ csésze méz
  • 1 teáskanál vaníliakivonat
  • ¾ csésze fekete csokicsepp vagy csoki

Elkészítés:

  1. Egy közepes tálban keverjük össze a mogyoróvajat, a mandulalisztet, a mézet, és a vaníliakivonatot, amíg az egész összeáll.
  2. A masszából készítsünk kis golyókat.
  3. Egy kis, mikrózható tálban olvasszuk fel gyakori (kb. 15 másodpercenkénti) keverés mellett a csokit.
  4. Egy kanállal mártsuk a golyókat a csokoládéba, majd pedig helyezzük sütőpapírral bélelt tálra őket.
  5. A csokis golyókat tegyük hűtőbe legalább egy órára.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés