Hirdetés

Gyors és egyszerű desszert: A klasszikus madártej

Ilyenkor, a tél végén néha úgy érezhetjük, hogy szívesen dobnánk fel a hétköznapokat, méghozzá például valami finom, forró és krémes desszerttel. A madártej erre a célra tökéletesen alkalmas, sőt, hidegen még nyáron is szuper választás lehet. Mivel viszonylag hamar és  könnyen elkészül, ezért akár olyankor is nekiláthatunk, ha éppen nem érünk rá több órát ráfordítani a sütögetésre. Ráadásul jó eséllyel a hozzávalókért sem kell messzire menni!

Madártej

Hozzávalók:

  • 1 l tej
  • 6 tojás
  • 15 dkg cukor
  • egy vanília kikapart magja v. 1 ek vanília kivonat
  • 1 mk fahéj

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés