Hirdetés

Olvasztott csokis-mogyoróvajas sütemény

Nem sok finomabb párosítás van a csoki-mogyoróvaj duónál, de mindez még mesésebb lesz, ha a fincsi, mogyoróvajas „kekszek” közé kerül az olvasztott csokoládé. Reggelihez, vendégeknek, de akár suliba vagy munkahelyre is remek választást jelenthetnek ezek a kis sütemények.

Sütemény

Hozzávalók (10 sütihez)

A tésztához:

  • 50 g vaj
  • 50 g cukor
  • 50 g barnacukor
  • 1 tojás
  • 100 g mogyoróvaj
  • 100 g liszt
  • ½ tk szódabikarbóna
  • ¼ tk só

A krémhez:

  • 40 g olvasztott tejcsokoládé
  • 80 g krémsajt
  • 1 tk kakaópor
  • 40 g porcukor

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés