Menü Bezárás

A legcukibb módját találták meg a karácsonyfa „eltüntetésének”

Tudjuk, hogy a kecskék megesznek mindent, de egy walesi család egészen különleges módot talált arra, hogy egyrészt örömet szerezzen a kecskéiknek, másrészt pedig megszabadítsa a szomszédokat a kidobott karácsonyfáktól. (A kecsketartók azért csak csínján adjanak fenyőt az állataiknak, hiszen nagy mennyiségben káros lehet!)

Kiskecske

A Daily Citizen szerint egy walesi család egy olyan hirdetésbe futott bele, ahol egy kecsketartó az állatainak karácsonyfákat keresett. Miután megtudták, hogy a kecskék egyebek mellett a fenyőt is szívesen fogyasztják, úgy döntöttek, hogy maguk is megpróbálkoznak azzal, hogy így szerezzenek némi csemegét az állataiknak. A szomszédoktól meg is kapták a lebontott karácsonyfákat, amelyeket a kecskék egészen csupaszra rágtak le, sőt, még a gallyakból is alig maradt valami! Az állatok gazdája szerint állítólag féregűző hatása is van a fenyőnek a kecskék esetében.

Karácsonyfát evő kecskék

Persze, azért nem árt elővigyázatosnak lenni az állatok takarmányozásánál, hiszen nagy mennyiségben a fenyők mérgező hatásúak is lehetnek. Bár karácsonyfának a tiszafát nem használjuk, ezt még véletlenül se adjuk semmilyen állatnak, hiszen a növény szinte minden része kis adagban is halálosan mérgező!

Karácsonyfát evő kecskék Karácsonyfát evő kecskék Karácsonyfát evő kecskék Karácsonyfát evő kecskék Karácsonyfát evő kecskék Karácsonyfát evő kecskék

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek