Menü Bezárás

A világ legcukibb repülőtéri dolgozója, LiLou

Nemrég szerezte meg a „képesítését” LiLou, a San Francisco-i Nemzetközi Repülőtér új terápiás malaca. Ezzel a törpemalac lett hivatalosan is az első repülőtéri terápiás malac az Egyesült Államokban.

Terápiás törpemalac

A repülőtéren más terápiás állatok is vannak, akik a jelenlétükkel mosolyt csalogatnak a vakációzók, illetve fontos üzleti útra, vagy a rokonlátogatásba indulók arcára. Elsősorban persze a gyerekek örülnek az állatok jelenlétének, akiket a többek számára félelmetes repülőút előtt a négylábú állatok képesek megnyugtatni.

Szerencsére LiLou egy igazán barátságos terápiás malac, így aztán nem csak elviseli, ha simogatják és foglalkoznak vele, de többnyire kifejezetten igényli is. Az emberek többsége pedig a repülőtér szóvivője szerint eddig csak pozitívan beszélt LiLou „munkájáról”.

Terápiás törpemalac

A repülőtéren 2013 óta vannak terápiás állatok, a többségük ugyan kutya, de akad más állat is – viszont mindegyikük rendelkezik az ehhez szükséges képesítéssel. LiLou-val azonban kellemes meglepetést okoznak az utazóknak.

Terápiás törpemalac

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek