Hirdetés

Töltött-rántott banánok?

Igen! Mi tagadás, remekül mutatnak a karamellkrémmel töltött rántott banánok, és akár az ízük is jó lehet, de mindenesetre azért furcsának tűnhetnek, hiszen mifelénk főként a húsokat, sajtot szokás rántani, nem pedig a desszertet… Jó hír azonban, hogy igazán egyszerűen elkészíthető édességről van szó.

Banán

Hozzávalók:

  • 3 banán
  • Karamellkrém
  • Tojás
  • Liszt
  • Zsemlemorzsa
  • Olaj (a sütéshez)
  • Fahéjas cukor (a végén ebbe kell forgatni)

Elkészítés:

Először pucoljuk meg a három banánt, majd vágjuk kisebb darabokra. A darabokra vágott banánok belsejét szedjük ki, majd töltsünk bele karamellkrémet, és tegyük két órára a mélyhűtőbe. Ezután a megszokott módon panírozzuk az egyes töltött banánokat, végezetül bő olajban süssük ropogósra a panírt. Az elkészült rántott banánokat forgassuk meg fahéjas cukorban!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés