Menü Bezárás

A pizzasütő, amivel percek alatt elkészül sokak nagy kedvence

Nem elég ráadásul, hogy percek alatt kész a pizza, de egyben – hacsak el nem baltázunk valamit, de nagyon – legalább olyan jó is lesz, mint egy átlagos gyorsétteremben vagy pizzázóban. Hogy miért?

Pizzasütő

Aligha létezhet tökéletes pizza egy erre a célra készült sütő, vagy egy kemence nélkül. Sajnálatos módon a legtöbbünknek nincs sem kemencénk, sem a pizza elkészítéséhez szükséges sütőnk, így ha igazán jó (vagy legalábbis igazán hagyományos) pizzát szeretnénk, marad a rendelés, vagy az étterem.

A problémára azonban többen felfigyeltek, így a már az Amazonon is elérhető Pizzacraft Pizzeria Pronto Stovetop Pizza Oven készítői, akik egy többek számára elérhető, elég elfogadható megoldással álltak elő. A kis konyhai kiegészítő nem foglal nagy helyet, és nem is reménytelenül drága (bár 30 ezer forint nem is kifejezetten olcsó érte…). Mégis, hagyományos és finom, friss pizza készülhet vele akár otthon is, méghozzá percek alatt.

A tűzhely fölé helyezett kis eszköz akár megfelelően fel tud melegedni, és így akár hat perc is elég ahhoz, hogy megsüljön a pizza.

Pizzasütő Pizzasütő

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek