WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_1.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (4015) ORDER BY t.name ASC

Ezek a madarak télire nem elmennek, hanem megérkeznek! | tejbepapi
Menü Bezárás

Ezek a madarak télire nem elmennek, hanem megérkeznek!


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Bár sok madárnak a téli időszakban búcsút kell mondanunk, akadnak azért olyanok is, amelyek a nagy hidegben északabbról Magyarországra húzódnak.

Csonttollú

Vetési varjú

A vetési varjúk igen nagy része csak télire érkezik hazánkba, és tavasszal elmennek innen. Sokan éppen ezért – tévesen – azt feltételezik, hogy Magyarországon rendkívül sok a varjú, hiszen télen óriási csapatokat láthatunk. Hazánkban általában októbertől kezdenek megjelenni, és gyakran még áprilisban is találkozhatunk velük.

Vetési varjú

Csonttollú

A rendkívül látványos csonttollúk többnyire a téli hónapokban jelennek meg hazánkban, akár tömegesen is. Mivel nem kifejezetten félénkek, ezért néha akár egészen közelről is megnézhetjük a különleges madarakat. Elsősorban az ostorfa termését, de más bogyókat is esznek télen.

Csonttollú

Süvöltő

A süvöltő is egy egészen szép madár, hazánkban rendszeresen felbukkan a téli időszakban. A kőri és a juharfa magjait különösen szereti, esetenként akár fészkel is Magyarországon.

Süvöltő

Királyka

A királykákat télen gyakran a cinegék közé vegyülve figyelhetjük meg, bár azért általában félénkebbek, mint a cinegék. A mindössze 9 centiméter nagyságú, 4-7 grammot nyomó, aprócska madarak sokak kedvencei, hiszen igazán „aranyos” a külsejük. A királyka Európa legkisebb madara.

Királyka

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (334, 356, 599, 4610, 4686, 4800, 5260, 6242, 6802) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek