Menü Bezárás

A kávé, amit öt perc alatt meg kell inni

A hibrid ételek korszakában láthattunk már kütőskalácsba töltött fagyit, cronutot, de még hamdogot is – a fagylalttölcsérbe töltött kávé azonban minden bizonnyal az egyik legérdekesebb ötlet.
Fagyitölcsérbe töltött kávé
Van abban valami egésze furcsa, hogy éppen egy jeges desszert tölcsérébe kerül a forró kávé – de bármilyen finomnak tűnik is az összeállítás, kissé talán zavaró lehet, hogy nagyjából öt perc áll rendelkezésre az italok elfogyasztására, máskülönben elolvad a “csésze”.

Amennyiben azonban szeretjük gyorsan meginni a kávét, a csokoládés és édes fagylalttölcsérbe töltött kávé egészen biztosan a nap fénypontját jelenti majd…! Ráadásul nem kell mosogatni utána, és a környezetet sem szennyezik a plusz műanyag poharak. Persze, akkor lenne mindez az igazi, ha a kávéskanál is ehető anyagból készülne… 🙂

A fagyitölcsérbe töltött kávék egyébként az Instagramnak köszönhetően kezdtek terjedni, ami nem csoda, mert igen “fotogén” italról (vagy már inkább desszertről?) van szó. Hogy mennyire, azt az alábbi néhány kép is jól példázza:

Fagyitölcsérbe töltött kávé Fagyitölcsérbe töltött kávé Fagyitölcsérbe töltött kávé Fagyitölcsérbe töltött kávé

 

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek