Menü Bezárás

Pozsonyi Piknik 2016

2010 08 28 Budapest. Második Pozsonyi Piknik. A piknikezö tömeg a jármuvek elol elzárt Pozsonyi úton. Foto: Teknos Miklos

Hétvégén újra itt a Pozsonyi piknik, ami szeptember 4.-én az Újpesti rakparton a Jászai Mari tér és a Szent István park között kerül megrendezésre. Jobbnál jobb programok közül válogathattok majd reggel 10 és este 8 óra között!

Szeptember 4-én, vasárnap újra ünnepel Újlipótváros! A hagyományossá vált falunap, a Pozsonyi Piknik, a tavalyi helyszínen, azaz Újpesti rakparton a Jászai Mari tér és a Szent István park között várja a Piknik barátokat színesebbnél színesebb programokkal 10 és 20 óra között. Az évről évre növekvő látogatottságú fesztivál továbbra is a főváros legnagyobb civil rendezvénye, amelynek hamisíthatatlan hangulatáról idén is a fővárosi kő- és vándorszínházak művészei gondoskodnak. Idén a Piknik színpadán jelen lesznek – a teljesség igénye nélkül – a Vígszínház, a Vidámszínpad, a Thália Színház, a Budapesti Operettszínház, a Játékszín, a József Attila Színház, a Zeneakadémia művészei, valamint egyéni produkcióval Hernádi Judit, Lukács Sándor, Grecsó Krisztián és Kollár-Klemencz László.

Természetesen nem maradhatnak ki a programból a tematikus utcák sem: a gasztronómia szerelmeseit a Katona József utcában várják a vendéglátók, a színházak egyedi kedvezményekkel és közönségtalálkozókkal várják a látogatókat a Radnóti Miklós utcában, a Szent István park oldalában pedig a legkisebbeket várja az Elevenpark, Buci Maci, Garfield és Dörmögő Dömötör játszóháza, a Tücsöktanya játszóház és még sok vidám és szórakoztató program.

De lesz még zsíros kenyér, tombola, hajós kirándulás és taiko japándob-show is, mindez a vásári forgatag szellemében, ahol dedikálások és további egyéni produkciók várnak kicsiket és nagyokat.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek