Menü Bezárás

Beer, Burger, Barbecue Fesztivál 2016

beerburger

Beer, Burger, Barbecue. A streetfood triumvirátus ismét mindenkit vár 2016. szeptember 1. és 4. között a Millenáris Parkban. Újratöltésre kerülnek a smokerek, sörös poharak, hamburger zsemlék és egy izgalmas gasztro rendezvény során az ismert ízek mellett mindenki kipróbálhatja az amerikai konyha régi motorosai mellett a legújabb hazai képviselőinek szaftos ízeit is.

Már csütörtöki nyitással várja látogatóit az egyik legizgalmasabb szabadtéri gasztro rendezvény a Parkban az ősz-köszöntő folytatással. Egy hétvége, amely ismét összehozza a minőségi streetfood mellett a könnyed piknik hangulatról szól. Még több barbecue mester egy külön barbecue udvarban, még izgalmasabb burgerek és még több különleges sör amivel készül a csapat. Akár a marha, a pulled pork, csirke, esetleg a hal barbecue vagy a hamburger a választása itt biztosan megkóstolható. A rendezvényt gasztronómiai bemutatók és családi előadások színesítik izgalmas szabadidős programot kínálva minden korosztálynak.

IDŐPONT ÉS NYITVATARTÁS
2016. SZEPTEMBER 1-4. (csütörtöktől vasárnapig)

NYITVA TARTÁS:
Szeptember 1. Csütörtök: 13:00-22:00
Szeptember 2. Péntek: 10:00-22:00
Szeptember 3. Szombat: 10:00-22:00
Szeptember 4. Vasárnap: 10:00-22:00

A belépés a fesztivál területére díjtalan.

ÜVEGPOHÁR – Sörfogyasztóknak
A fesztivál sörfogyasztási feltétele az üvegpohár megvásárlása.
Sörös kiállítóink kizárólag a helyszínen vásárolható üvegpohárba töltenek sört, melyet a sör árusoknál vehetsz, és a “Poháröblítő” pontoknál öblítheted el.
Az üvegpohár ára: 1200 Ft
(Nem visszaváltható, előző pohár nem használható.)

FIZETŐESZKÖZ:
A fesztivál készpénzmentes, fizetés elektronikus utalványnak minősülő HelloPay kártyával illetve paypass és paywave képes bankkártyával történik.
HelloPay kártyát a helyszínen a Feltöltőpontoknál válthatsz.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek