Menü Bezárás

SZIN 2016

szin

Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) 2016. augusztus 24 – 28.  – Szeged

Napfény, barátság, gyönyörű lányok, fergeteges koncertek és egy semmi máshoz nem fogható atmoszféra a Tisza partján, a világ legszeretnivalóbb városában! 2016-ban megújult külsővel és gazdagabb kínálattal jelentkezik a hazai fesztiválpaletta legnagyobb múltú fesztiválja, a SZIN, benne a hazai zenei élet legjava és nemzetközi sztárok.

Nyolc zenei helyszín és több mint 160 fellépő!

Többek között fellép Jasmine Thompson, a tavalyi év egyik legnagyobb nemzetközi felfedezettje, a brit dubstep és hip-hop ikon, Foreign Beggars, a 2015-ös közönségkedvenc, Dubioza Kolektiv, valamint a hazai zenekarok közül, az általatok választott Wellhello is.

Az egyetlen hazai Greener Festival díjas rendezvény, a SZIN idén számos öko-újdonsággal rukkol elő:  JégpohárRE:kocsmaEhető Kanál, Beszélő fák, Szalma SzívószálRE:pohár, Komposzt WC és még sok minden mással az idei ökoSZIN-en.

Idén a SZIN-en vezetik be a készpénzmentes fizetési szolgáltatást, ami nemcsak a bulizók, a kereskedők számára is előnyös, mivel meggyorsítja a kiszolgálást és csökkenti a készpénz kezelésből adódó kockázatokat.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek