Menü Bezárás

I LOVE Retro Fesztivál 2016

retro

A nagy sikerű Siófoki Nagy Retro Fesztiválok  (2014, 2015) és a Karácsonyi Nagy Retro Fesztivál (2015) után új helyszínen, fantasztikus Balaton-parti környezetben, a balatonfűzfői Surf Beach-en kerül megrendezésre a 3 napos I LOVE RETRO Fesztivál! Augusztus 5-től 7-ig a Balaton északi csücskében található barátságos kisváros lesz a RETRO ZENE nyári fővárosa! Balatonfűzfő Budapestről is jól megközelíthető a nemrégiben átadott elkerülő út segítségével, a környező nagyvárosok közelsége is arra sarkallta a szervezőket, hogy Fűzfőre essen a választás.

Az I LOVE RETRO csapata 8.éve foglalkozik tematikus retro fesztiválok szervezésével és lebonyolításával, ahol a RETRO ÉLETÉRZÉS átadása a cél, mind az előadók, mind a fesztivál zeneisége tekintetében. A fesztiválon újra azok a slágerek csendülnek fel, amelyre fiatalságunk legszebb éveinek emlékei kötődnek. Az első közös nyaralás a barátokkal, az első csók a Balaton-parton, az első nagy szerelem és sorolhatnánk végeláthatatlanul. Ehhez párosítjuk a látványos színpadi megjelenítést, az exkluzív külföldi és hazai sztárfellépők produkcióit, amelyet tánckarunk és a csodás Balaton-parti környezet tesz egyedivé.

Az I LOVE RETRO Fesztivál közönsége a 3 nap alatt egy időutazáson vesz részt, ahol a régen hallott slágerek segítségével visszarepülünk azokba a csodás ’90-es évekbe, újra éljük immáron sok-sok pozitív emléket felhalmozva gyermekkorukat, tinédzser éveiket.

A fellépők között megtalálható  DJ QUICKSILVER (D),  THREE DRIVES (NL),  HADDAWAY (D), Kozmix, UFO, Animal Cannibals és még sokan mások!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek