Hirdetés

Gold Beer Fest 2016

goldbeer

Gondoltat már arra, hogy ha egész családdal kell programot szervezni, akkor hirtelen egyszerre lenne mindenki egy fesztiválon, járnának végig egy kalandparkot és vidámparkot és a még egy hightech kiállításra is be lehet nézni? Most mindezt meg lehet tenni, hiszen augusztus 5 -7 között, az AsiaCenter területén egy hat napos parádé vár mindenkit! Itt ráadásul a kisgyermekesek is jól érezhetik magukat!

A kalandparkban elsősorban a gyerekeket várják programok: lesz légvár, arcfestés, vidámpark, póni simogatás, gyerekfittnes és gyerek gokart.

Természetesen elsősorban a felnőtteké a főszerep: különböző kézműves söröket is lehet majd kóstolni a hazai kínálat mellett. A sportszerelmeseknek pedig igazi csemege lesz a motorshow ahol nemzetközi versenyzők mérik össze tudásukat.

Persze a zenei fellépőkről sem kell lemondani: lesz ByeAlex, a Kállay Sanders Band, Irigy Hónaljmirigy, a Down forWhatever és Mr. Missh is! Mi több, a bátrak megmérettethetik magukat a tehetségkutatón vagy karaokézhatnak egy jót a barátokkal.

Napijegy elővételben: 2000 Ft
Napijegy helyszínen: 2500 Ft

Kétnapos jegy elővételben: 3000 Ft
Kétnapos jegy helyszínen: 4000 Ft

Háromnapos jegy elővételben: 5000
Háromnapos jegy helyszínen: 6500 Ft

12 év alatt a fesztiválra ingyenes a belépés!

Önkormányzati kedvezmény: A XV. kerületben lakók a napijegyet (lakcímkártya bemutatása ellenében) kedvezményes áron, 1499 forintért vásárolhatják meg!

 

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés