Menü Bezárás

Gold Beer Fest 2016

goldbeer

Gondoltat már arra, hogy ha egész családdal kell programot szervezni, akkor hirtelen egyszerre lenne mindenki egy fesztiválon, járnának végig egy kalandparkot és vidámparkot és a még egy hightech kiállításra is be lehet nézni? Most mindezt meg lehet tenni, hiszen augusztus 5 -7 között, az AsiaCenter területén egy hat napos parádé vár mindenkit! Itt ráadásul a kisgyermekesek is jól érezhetik magukat!

A kalandparkban elsősorban a gyerekeket várják programok: lesz légvár, arcfestés, vidámpark, póni simogatás, gyerekfittnes és gyerek gokart.

Természetesen elsősorban a felnőtteké a főszerep: különböző kézműves söröket is lehet majd kóstolni a hazai kínálat mellett. A sportszerelmeseknek pedig igazi csemege lesz a motorshow ahol nemzetközi versenyzők mérik össze tudásukat.

Persze a zenei fellépőkről sem kell lemondani: lesz ByeAlex, a Kállay Sanders Band, Irigy Hónaljmirigy, a Down forWhatever és Mr. Missh is! Mi több, a bátrak megmérettethetik magukat a tehetségkutatón vagy karaokézhatnak egy jót a barátokkal.

Napijegy elővételben: 2000 Ft
Napijegy helyszínen: 2500 Ft

Kétnapos jegy elővételben: 3000 Ft
Kétnapos jegy helyszínen: 4000 Ft

Háromnapos jegy elővételben: 5000
Háromnapos jegy helyszínen: 6500 Ft

12 év alatt a fesztiválra ingyenes a belépés!

Önkormányzati kedvezmény: A XV. kerületben lakók a napijegyet (lakcímkártya bemutatása ellenében) kedvezményes áron, 1499 forintért vásárolhatják meg!

 

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek