Menü Bezárás

VOLT Fesztivál 2016 Sopron

volt

A soproni VOLT Fesztivál 2016-ben 24. alkalommal nyitja meg kapuit. Magyarország legismertebb és legnépszerűbb vidéki zenei esemény helyszíne a LŐVÉR Kemping. A VOLT Fesztivál Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja, amit évente Sopronban rendeznek 1993 óta. A rendezvényre a zenei kínálat sokszínűsége jellemző, a különböző helyszíneken a rock, az elektronikus zenei, a világzenei és a jazz koncertek mellett számos más műfaj képviselői is fellépnek.

Időpont: 2016. június 29.-július 2.

Apénteki napjra azonban már minden jegy elkelt! Ezen a napon a VOLT headlinere az Iron Maiden lesz, de szintén július 1-én koncertezik a VOLTon a Tankcsapda, a Kiscsillag, a Csík Zenekar, a Stereo MC’s és Nero.

 

Az idei Telekom VOLT Fesztivál iránt érezhetően nagyobb az érdeklődés itthon és külföldön egyaránt, de a megnövelt területű fesztiválra néhány ezer bérlethez még hozzá lehet jutni, illetve a többi napra is kaphatóak még jegyek” – nyilatkozták a szervezők. A Telekom VOLT Fesztivál sikere a változatos line-up mellett minden bizonnyal annak is köszönhető, hogy idén  a VOLT-ot választották Európa legjobb közepes méretű fesztiváljának.

 

A szombati napra azonban még lehet jegyet venni, és talán érdemes is, mert egy nem akármilyen párosítás lesz: a trash-metal legenda Slayer a már hazajárónak számító Prodigy-val! De sokaknak a csütörtök is izgalmas lehet a Skillet (USA), Wiz Khalifa (USA) és Axwell Λ Ingrosso (S) kombóval! A sok-sok magyar névről pedig már nem is beszélve!
Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek