Menü Bezárás

15 nagyon különleges teafilter

Esős napokon a teázás különösen jóleső tud lenni, de egy-egy szépen megtervezett teafilter akár ünnepivé is varázsolhatja azt. Ott vannak persze a „humoros” teafilterek is, amelyek viszont inkább arra alkalmasak, hogy kissé felvidítsanak, megmosolyogtassanak…

Kreatív teafilter

A tea a világ egyik legnépszerűbb itala, Magyarországon például több mint kétszer annyi tea fogy, mint kávé. Az ázsiai országok általában még ennél is nagyobb teafogyasztók, míg az Egyesült Királyság szintén teapárti.

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Világszervezete szerint naponta hat milliárd csésze tea fogy el a világon – ennél minden bizonnyal csak vízből fogy még több. Annak ellenére, hogy a világ bizonyos pontjain leginkább azért kedvelt ital a tea, mert a kávénál olcsóbban hozzá lehet jutni, és így a szegényebb emberek is megengedhetik maguknak, nem szabad megfeledkeznünk az extra minőségű teákról sem. Ezek ára természetesen magasabb, de kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy az ünnepibb alkalmakkor fogyasszák őket.

Ugyancsak a tea népszerűségének köszönhetően elmondható, hogy egy-egy nagyobbacska áruházba betévedve sokféle tea közül válogathatunk – ezért aztán egy jól megtervezett csomagolás vagy kreatívan elkészített teafilter szinte elengedhetetlen feltétel ahhoz, hogy a vásárlók felfigyeljenek egy-egy, az átlagosnál magasabb árú termékre.

Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter Kreatív teafilter

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek