WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (2302) ORDER BY t.name ASC

Amikor valaki lenyel egy villámot | tejbepapi
Menü Bezárás

Amikor valaki lenyel egy villámot


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Nem, ez nem egy elírás. Tényleg volt egy olyan nő, akivel ez történt. Ráadásul egy igazi orvosi csoda lett belőle, hiszen túlélte az esetet.

pexels-photo-29970

Mindez még 2006-ban történt Natasha Timaroviccal és noha a történelem során számos bizarr sztorit lehet hallani a villámcsapásokkal kapcsolatosan, a 27 esztendős horvát lány esete még ezek között is igazán különlegesnek számít.

A történet a horvátországi Zárában zajlott. Natasha éppen akkor fejezte be a tusolást és kezdett bele a fogmosásba. Nem volt pohara, így mikor ki akarta öblíteni a száját, közel hajolt a csaphoz. Ekkor csapott be a villám a házba, a villámhárító pedig egyenes elvezette az elektromosságot a vízcsapig.

A baleset után a lány nem sok mindenre emlékezett. Elmondása szerint csak annyit érzett, hogy valami irdatlan erővel szájba vágja, majd hihetetlen fájdalom hasított a felsőtestébe. Natasha érezte, ahogy a villám végigmegy a szervezetén.

A kórházba szállítását követően a fiatal lányt égési sérülésekkel vették kezelésbe. A villámcsapás nem csupán az arcán hagyott nyomot, hanem a fenekén is. Bármennyire is hihetetlenül hangzik, a töltés végighaladt az emésztőrendszerén.

Noha nem mindennap hallani hasonló sztorit, az orvosok szerint ez is “csak” a ritka kategóriába sorolható, nem pedig a példátlanba. Lehet, hogy furcsán hangzik, de Natashának nagy szerencséje volt. Gumitalpú fürdőpapucsot viselt, így a villám nem a lábán, hanem a fenekén keresztül távozott. Szintén a túlélését köszönheti a nedves zuhanyfüggönynek, amibe a villámcsapáskor kapaszkodott. Amennyiben nem így történt volna, sokkal tragikusabb vége lenne a történetnek.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (466, 635, 1977, 2320, 3525, 5896, 6395, 6569, 6650) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek