Hirdetés

Gourmet Fesztivál 2016

gourmet

Idén ismét megrendezésre kerül a négy éve megújult Gourmet Fesztivál! A lassan egy évtizede fejlődésnek indult, és ma már virágzó hazai gasztronómia esszenciájak számító eseményre 2016. május 12.-15 között kerül sor Budapesten, a Millenárison, ahol a szervező Sziget Kft ismét egy időben és egy helyen vonultatja fel Magyarország legjobb éttermeit, borászatait, és kézműves élelmiszer termékeit.

A több mint 100 kiállító révén, beleértve a legtöbb fővárosi és vidéki top éttermet, a Gourmet példátlan lehetőséget kínál arra, hogy megismerjék és megtapasztalhassák a hagyományos és a modern magyar gasztronómia legjavát pár nap alatt, egyetlen helyszínen. A Gourmet Fesztiválon a magyar Bocuse d’Or csapattal is alkalmuk lesz találkozni a látogatóknak.

Programok

Május 13., péntek

A Nosalty bemutatja: Desszertvadon

Steamboo: Szabó Győző gőzön főz!

Boutiq’Bar: Az ásító koktélinas

Tanti: Jót enni nem luxus

Bocuse d’Or: a magyar csapat élménybeszámolója

Május 14., szombat

BBC goodfood magazin: Bernáth József  szörnyen jó karalábé főzeléke

Terroir Club: Mi a “terroir” és miért kell hozzá biogazdálkodás?

Pizzasütés otthon? IGEN!

Az Electrolux bemutatja: Fördős Zé és Jancsa Jani brutális fogásai

Dwa bratanki: Mateusz Wichrowski és Pohner Ádám

Platán: Pesti vidéken

Május 15., vasárnap

Naspolya Nassolda: Egészséges reggeli

Ázsiai ízek Chingtől, a Food Network sztárséfjétől

Egészséges finomságok a Nők Lapja Konyha szerzőjével, Vrábel Krisztával

Közös szenvedély: az ÉdességLabor és a Kézműves Cukrászat bemutatója

Costes: dupla vagy semmi

Tigris a városban: Berényi András és az Urban Tiger

Vörös Homár: tengeri óriás tányérra szabva

A fentieken kívül lesznek workshopok is, amiken a részvételhez érdemes előre regisztrálni a weboldalon, illetve a részletes programbontásért és menüért sem árt megtekinteni.

Napijegy: 3.900 Ft

Bérlet: 7.900 Ft

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!
Hirdetés