Menü Bezárás

Munkahelyről randira? Néhány dolgot semmiképp se hagyj otthon!

Már nagyon izgatottan vártad a randi napját, ám akad egy kis bökkenő. Nem lesz időd a munkából hazarohanni és felkészülni. Nem kell azonban kétségbe esni, ám néhány dolgot semmiképp se hagyj ki a neszesszeredből. Így ha minden eshetőségre nem is tudsz felkészülni, de azért mégis megmutathatod a legjobb formád a kiszemelted előtt.

e268e2a813365ad5349182ffbc8a124d_640

Semmiképpen sem szabad otthon felejteni az alapozót. Ugyan azt nem szabad elfelejteni, hogy feladatát tekintve, nem azt a célt szolgálja, hogy egy maszkszerű réteget húzzon az arcunkra, ám a megfelelő termék használatakor bőrünk egységesebbé, ragyogóbbá és élettel telibbé válik. Randi előtt érdemes egy keveset feldobni az arcunkra még akkor, ha reggel már lealapoztuk magunkat, hiszen azért 8 óra alatt bőven lekophat a nagy része.

A szemceruza használatával szemünk nagyobbnak és karakteresebbnek tűnhet, így ennek is ott a helye a neszesszerben. Randi előtt mindenképpen jól jöhet!

A következő a listán a szemöldökceruza. Mint tudjuk, a szemöldök az egyik legfontosabb része az arcunknak, hiszen keretet ad neki és igazán kiemeli a pillantásunkat. Utóbbival pedig nagyon is el lehet bűvölni egy férfit.

Amennyiben nem szoktál gyakran tust használni, ne a munkahelyen próbálkozz a felvitelével, hiszen egy elrontott vonal teljesen leronthatja az összhatást. Abban az esetben viszont, ha gyakorlott használója vagy, a randira csak egy visszafogott vonalat érdemes húzni, hiszen mint tudjuk: fő a természetesség!

A szempillaspirál fontosságát nem kell nagyon magyarázni. Mind tudjuk, hogy csábos és igéző pillákat varázsol, amely által sokkal magabiztosabbnak érezzük magunkat. A neszesszerben a helye!

A nem túl rikító vöröses árnyalatú rúzs nagyon csábos tud lenni. A pasik gyakran az ajkakat nézik elsőnek. Túlzásba ezen a téren sem szabad esni, és ajánlatos a csókálló termékekből választani, hiszen ki tudja…

Végül, de nem utolsó sorban következzen a körömlakk, hiszen nincs rosszabb annál, mintha az előző nap szépre kilakkozott körmünkről lepattan egy rész. Bár a pasik ezt ritkán veszik észre, de nekünk nőknek, nagyon zavaró tud lenni a tudat.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

Kapcsolódó cikkek