WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (2032) ORDER BY t.name ASC

Sminkbakik, amik elijeszthetik a pasikat | tejbepapi
Menü Bezárás

Sminkbakik, amik elijeszthetik a pasikat


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Természetesen az mindenkivel előfordul, hogy a szemfestéke elfolyik, vagy esetleg a rúzsa elkenődik. Ezzel pedig nincs is semmi baj. Van azonban néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy elkerüljük az igazán illúzióromboló sminkbakikat.

beauty-cost

Elsőnek mindenképpen érdemes megemlíteni a szemöldököt. Lehet nem is gondolnánk, de ez a terület az egyik legfontosabb az arcunkon. A szemöldök adja meg arcunk karakterét és teszi teljessé A képet. Persze minden ízlés más. Van aki a tetovált szemöldökre esküszik, van aki a vékonyra szedettre, megint mások pedig a természetes fazonokat részesítik előnyben. A legfontosabb, hogy találd meg a stílusodhoz, arcformádhoz illő verziót. Annyi bizonyos, hogy a megkérdezett pasik közül sokak egyáltalán nincsenek kibékülve a nagyon vékonyra szedett, vagy tetovált szemöldökökkel, így ezeket inkább érdemes elkerülni. Napjainkban a dúsabb és természetesebb fazonok hódítanak. Ez azonban nem egyenlő az ápolatlansággal, szóval mindenképpen érdemes “karbantartani” ezt a területet. Amennyiben nem áldott meg minket a sors dús szemöldökkel, egy szemöldökceruzával könnyedén javíthatunk a helyzeten.

Ugorjunk át kicsit az ajkainkra. A pasik figyelme sokszor erre a területre vándorol először. Néhány rúzsnál azonban könnyedén előfordul, hogy megtelepszik a kis ráncok és csomókban összegyűlik. Ez elég illúzióromboló tud lenni, így erre mindenképpen oda kell figyelnünk.

A maszkszerű alapozó nem túl szexi látvány. Ennek a kozmetikumnak az a feladata, hogy egységesebbé tegye az arcbőrünket. Ne kenjük fel vastag rétegben, hiszen az közelről nagyon meg fog látszódni. Amennyiben sok bőrhibával küzdesz, használj korrektort. Utóbbival a szem alatti karikákat és halványíthatod. Alapozóból pedig randira válassz inkább valami könnyedebbet.

Szintén mellőzendőek a túl rikító színű szemhéjpúderek. Ezalatt most nem azt értjük, hogy mindig csak a nude színeket kell használni, de azért a neonszíneket érdemes elkerülni. Emellett nem szabad abba a hibába sem esni, hogy a füstös cicaszemek helyett, úgy festjük ki a szemünket, mintha valaki bemosott volna nekünk.

A szempillaspirál használatakor mindig figyeljünk arra, hogy amíg a festék nem száradt meg teljesen, ne nagyon nyitogassuk a szemünket. A szemhéjra tapadt spirál sem túl vonzó. Ezenkívül ügyeljünk arra, hogy ne válasszunk olyan terméket, amelyik csak összetapasztja a pillákat, ezáltal olyan látványt nyújtva, mintha a szemünkön póklábak lennének.

Végül pedig: Ahogy már sokszor hallhattuk, a jó smink nem eltakar, hanem kiemeli rajtunk azt, ami szép. A szépség pedig mindenkiben ott van!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (855, 869, 1660, 1834, 2179, 2633, 3001, 5071, 6242) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek