WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1990) ORDER BY t.name ASC

A hamvas bőr titka | tejbepapi
Menü Bezárás

A hamvas bőr titka


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

A hamvas bőr után sokan vágyódnak. A szakértő szerint néhány lépés követésével pedig ezt az álmot nem is olyan nehéz elérni.

FullSizeRender-5-832x1024

A “no makeup” stílus, avagy a “láthatatlan smink” rendkívül népszerűvé vált az utóbbi időben. A lényeg, hogy egészséges, ragyogó arcbőrt kapjunk. Mindezt anélkül – ahogyan arra a trend elnevezéséből is lehet következtetni – hogy úgy tűnne, nem is kentünk volna magunkra semmit.

Park Tae Yun a sztárok sminkeseként tevékenykedik, így bátran kijelenthetjük, hogy otthon van a témában. Szerinte az egészséges és hamvas bőrt nem is olyan nehéz elérni. Csupán öt lépést kell követnünk, a folyamat pedig nem tart tovább öt percnél.

Legelső lépésként a hámlasztásról kell gondoskodnunk. Erre a célra tökéletesen megfelel a micellás víz, amely amellett, hogy tisztít, segít eltávolítani az elhalt hámsejteket. Utóbbiak a fakó arcbőr legjobb barátai, tehát mindenképpen érdemes megszabadulnunk tőlük.

Ezután persze nem feledkezhetünk meg a hidratálásról sem. A sminkmester felhívja a figyelmet arra, hogy a micellás víz használatához hasonlóan, az arckrémet is vattapamaccsal célszerű felvinni. Miért? Mert így még több elhalt hámsejttől tudsz megszabadulni.

Ezután jöhet az alapozás, amelyhez válasszunk olyan terméket, amely hidratáló hatású és krémes állagú. Orrunk irányából kiindulva, kenjünk az alapozóból hat csíkot az arcunkra, majd egy ecset segítségével alaposan dolgozzuk el azt.

A kontúrozás szintén nagy divatját éli manapság. Használj olyan highlightert, amely krémes állagú. Ezzel emeld ki az arcod úgymond “magasabb” részeit. Ilyenek az arccsontok, az orr környéke, a szemöldök körüli, vagy ajkak fölötti terület. A highlighterrel azonban érdemes vigyázni, hiszen könnyű túlzásba esni vele. Diszkó gömbnek pedig ugyebár senki sem akar kinézni.

Befejező lépésként következzék a pirosítás. A szájfényt nem csupán ajkaidra használhatod, hanem az orcákra is. Persze az előbbiről se feledkezzünk meg és jusson egy kicsi a szánk közepére, valamint az almácskákra is.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (466, 2587, 2643, 2658, 2856, 2948, 5390, 6475, 6832) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek