WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1942) ORDER BY t.name ASC

Ezért nem szabad sminkben aludni | tejbepapi
Menü Bezárás

Ezért nem szabad sminkben aludni


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Az egyik legrosszabb dolog, amit a bőrünk ellen elkövethetünk az, ha sminkben alszunk. Néhanapján persze mindenkivel előfordulhat, hogy arctisztítás nélkül fekszik le, és ettől még természetesen nem dől össze a világ. Akkor viszont, ha rendszeressé válik a dolog, sok negatív következménnyel számolhatunk.

zan

Nem számít, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. Amennyiben problémás a bőrünk, reggelre még több pattanás alakulhat ki. Akkor, ha zsíros bőrtípussal rendelkezünk, ébredés után még jobban eltömődhetnek a pórusaink. Ám akkor is ártunk magunknak, ha bőrünk száraz, hiszen a sminkben való alvás után az hámlani kezdhet.

Talán az összes sminktermék közül a legrosszabb hatást az alapozó le nem mosása válthatja ki. Pórusainkat nagyon eltömítheti, ha pedig rendszeresen fent hagyjuk éjszakára is, jelentősen megnövelhetjük a ráncok és pattanások kialakulásának esélyét.

Az alvás közben magunkon hagyott szemfesték még akár gyulladást is okozhat akkor, ha álmunkban elkezdjük dörzsölgetni a szemünket. A szempilla pedig a le nem mosott spiráltól töredezhet és könnyebben kihullhat. Nem érdemes tehát kockáztatni.

A rúzsról köztudott, hogy valamilyen szinten még a legjobb minőségű termékek is szárító hatásúak. Amennyiben gyakran nem mossuk le elalvás előtt, ajkaink könnyen cserepessé válhatnak és veszíthetnek az egészséges színükből. Ugyanez igaz a szájfényekre is.

Nyilvánvalóan mindenkinek megvan a jól bevált sminklemosója, ám lehet, hogy az épp nincs mindig kéznél. Törekedjünk azonban arra, hogy ilyen esetekben is szabaduljunk meg a sminkmaradványoktól. Szükség esetén használjunk micellás vizet vagy esetleg nedves törlőkendőt.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (762, 964, 1087, 2335, 3578, 4300, 4834, 5700, 6451) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek