WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1920) ORDER BY t.name ASC

Mutasd meg milyen vagy az öltözködés segítségével | tejbepapi
Menü Bezárás

Mutasd meg milyen vagy az öltözködés segítségével


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Van akinek sok idő kell hozzá, van aki rögtön rátalál. Ez az állítás igaz lehet a szerelemre és a saját stílus megtalálására is. Mi most az utóbbit fogjuk egy kicsit feszegetni és adunk néhány tippet, aminek segítségével könnyebben ki tudod fejezni magad az öltözködés terén is.

51ccbe43121d5d1ecbcb09666e14861f_640

Sokszor halljuk, hogy mindenki akkor a legszebb, ha tele van önbizalommal és jól érzi magát a saját bőrében. Ez valóban nagyon fontos, tehát találd meg te is a kedvenceidet. Ez lehet akár a tornacipő, a laza pólók, a szoknyák, vagy éppen az élénk színű körömlakkok, rúzsok. Mindegy mi, csak érezd jól magad, ha ezeket viseled. Így tudod elérni azt, hogy valaki rád nézzen és ezt mondja: “Nahát, ez annyira te vagy!”.

A következő lépés, hogy ne csak mindig egy ruhadarabban gondolkodj. Amikor kigondolod, hogy egy-egy alkalomra, vagy akár csak egy sétára a parkban mit fogsz felvenni, akkor tedd meg, hogy tetőtől talpig megtervezed a szettedet. Ebbe beletartozik a frizura is. Ezt persze nem úgy értjük, hogy órákat tölts el a szekrény előtt minden alkalommal, mikor kimozdulsz otthonról. Csupán arról van szó, hogy ha például egy fehér póló túl unalmasnak tűnik, akkor dobd fel egy izgalmasabb nyaklánccal. Meglátod, teljesen más hatást tudsz elérni egy feltűnőbb ékszerrel.

Szintén fontos, hogy egyáltalán nem bűn, ha a stílusodat nem lehet egy jelzővel leírni. Lehet, hogy szereted a kislányos, a sportos és a nőies megjelenést is. Ezzel azonban nincs semmi baj. Amennyiben belül “összeáll a dolog”, kívül is össze fog.

A leglényegesebb dolgot pedig utoljára tartogattuk. Ne vegyél meg csak azért ruhadarabokat, kiegészítőket vagy sminktermékeket, mert azok aktuálisan divatosak. Fontos, hogy ha meglátsz valamit és beleszeretsz, feltedd azt a kérdést is magadnak, hogy “el tudom magam képzelni benne?” Amennyiben nem tudod rávágni, hogy igen, akkor inkább hanyagold. Akkor ugyanis, ha nem érzel tökéletesen magadénak például egy ruhadarabot, nem is fogod teljesen jól érezni magad, miközben viseled.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (48, 1177, 1753, 2587, 3512, 4219, 5430, 5896, 6420) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek