WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1888) ORDER BY t.name ASC

Sminktippek, amiket bárki könnyedén alkalmazhat | tejbepapi
Menü Bezárás

Sminktippek, amiket bárki könnyedén alkalmazhat


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Az évek során tapasztalatokkal gazdagszunk minden téren. Így van ez a szépségápolással is. Szokás mondani, hogy ahány ház annyi szokás. Ez pedig igaz is, hiszen mindenkinek megvannak a kipróbált és a jól bevált sminktrükkjei, amikkel lényegesen meg lehet könnyíteni a készülődést a reggeli rohanás közepette. A következőkben mi is mutatunk pár jól alkalmazható praktikát.

2-osnovniyh-pravila-ispolzovaniya-kosmetiki-dlya-problemnoi-koji(2)

Nagyon idegesítő és kellemetlen érzés, ha a szemceruza megkeményedik és úgy kell használnunk. Tudunk azonban tenni ez ellen. Nem lesz másra szükségünk, mint egy gyufára vagy egy öngyújtóra. Tegyük ki pár másodpercre hő hatásának a ceruzát, majd pedig hagyjuk kihűlni. Így a belseje is meg fog puhulni. A tűzzel azért nem árt óvatosan bánni.

Amennyiben szeretjük az élénk szemhéjpúdereket, úgy a következő trükk nekünk szól. A fehér szemceruzáról már eddig is tudtuk, hogy optikailag nagyítja a szemünket, ha a belső szemzugba használjuk. Színes festékek alkalmazásakor, satírozzuk át a fehér szemceruzával a szemhéjunkat, és erre vigyük fel a szemhéjpúdert. Nem csak tartósabbá válik a sminkünk, hanem a színek is élénkebbek lesznek. Növelhetjük a hatást, ha nedves applikátort használunk a felvitelhez. Ezzel azonban nem árt óvatosnak lenni, hiszen nem mindegyik termék bírja jól a vizet.

Könnyen előfordulhat, hogy megálmodjuk magunknak a tökéletes színű szájfényt vagy éppen szemhéjpúdert, de sajnos nem találjuk meg a kívánt árnyalatot a boltok kínálatai között. Ám ne keseredjünk el, hiszen szájfényt és szemhéjpúdert készíthetünk házilag is. Nincs más dolgunk, mint beszerezni egy kis vazelint és a megfelelő színű pigmentet. Ezeket összekeverjük és az árnyalattól függően szemre vagy szájra is használhatjuk.

Lehet sokak számára nem ismert, hogy mi is az a Cupido-árok. Ez az a mélyedés, amely a felső ajkunk közepénél található. Amennyiben fehér szemceruzával, vagy egy kis highlighterrel körvonalazzuk ezt a részt, felső ajkunk teltebbnek fog hatni.

Manapság már mindegyik drogéria kínál mattító lapocskákat, amelyek felszívják a felesleges faggyút a bőrünkről. Ezt a funkciót azonban tökéletesen ellátja egy papírtörlő- vagy akár egy toalettpapír darabka is. Csak nyomjuk pár másodpercig a zsíros területekre és elkerülhetjük a kifényesedést.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (334, 599, 626, 1195, 1411, 1766, 2032, 2799, 6677) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek