WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1893) ORDER BY t.name ASC

A legegyszerűbb regeneráló arcpakolások | tejbepapi
Menü Bezárás

A legegyszerűbb regeneráló arcpakolások


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Imádjuk a házilag készített, pofonegyszerű arcpakolásokat. Ezek többsége nem csupán olcsó, de percek alatt meg is van, nekünk pedig csak élveznünk kell a wellness pillanatokat. A következőkben három olyan pakolás receptjét mutatjuk meg, amelyek segítségével relaxálhatunk, bőrünk pedig közben regenerálódik.

Skrab

Mindenkinek más módszere van arra, hogy egy fáradt nap után, vagy esetleg a hétvégén kiengedje a gőzt és feltöltődjön. Van akinek ehhez egy jó könyvre van szüksége, van akinek egy hatalmas sétára, vagy éppen egy kád forró, és illatos vízben való elmerülésre. Relaxálhatunk azonban egy jó arcpakolással is, amely közben bőrünk is feltöltődhez, illetve regenerálódhat.

Az első a tojáshabos arcpakolás. Nem lesz szükségünk másra, csupán egy darab tojásra, továbbá zsíros bőrűek esetében pát csepp citromlére, száraz bőrűek esetében pedig szintén pár csepp mézre. A tojásfehérjét és a sárgáját válasszuk külön. Utóbbira nem is lesz szükségünk. A fehérjét verjük kemény habbá, majd ezután keverjük össze vagy a citrommal, vagy a mézzel. Masszírozó mozdulattal vigyük fel a keveréket, majd hagyjuk is az arcunkon tizenöt percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le.

A következő recept a zsíros bőrrel rendelkezőeknek ajánlott. Az almás tisztító pakolás elkészítése sem igényel vegyész diplomát. Szuper olcsó és szuper egyszerű. Vegyünk egy nagyobb almát, majd reszeljük le. Ezután válasszuk szét egy tojás fehérjéjét és sárgáját. Előbbit verjük habosra, majd keverjük össze az almával. A masszát vigyük fel az arcunkra, illetve a dekoltázsunkra. Hagyjuk tizenöt percig hatni, ezután pedig öblítsük le.

A vörösboros pakolásról nem valószínű, hogy sokan hallottak volna. Pedig tág pórusok ellen remek megoldást nyújthat, így a problémás bőrűek egyik kedvence lehet. Két evőkanálnyi vörösborhoz adjunk két evőkanálnyi ásványvizet. Ezt keverjük össze annyi babahintőporral, amennyitől krémes állagot kapunk. Kenjük fel, majd húsz perc elteltével mossuk le.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (389, 1157, 1553, 1914, 2678, 5407, 5646, 5700, 6653) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek