WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1832) ORDER BY t.name ASC

Így nem kenődik el a szempillaspirál | tejbepapi
Menü Bezárás

Így nem kenődik el a szempillaspirál


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Alapesetben bármikor, de leginkább az álmos reggeleken, a nagy rohanás közepette tud rendkívül idegesítő lenni, ha nem úgy sikerül a szempillaspirál felvitele, ahogy szerettük volna. Ekkor persze le kell mosnunk a szemhéjunkra, vagy éppen a szemünk alá kenődött festéket, ami egyáltalán nem könnyű feladat, főleg úgy, ha sietünk közbe. Néhány tipp betartásával azonban megkönnyíthetjük a saját dolgunkat.

11cb9801-f8f2-4024-9b31-f1c74f68ce45

Azt már régóta tudjuk, hogy mikor kihúzzuk a spirált a tubusból, le kell szednünk a felesleges festéket. A legtöbben ilyenkor csak végighúzzák a kefét párszor a tubus szélén. Sminkes szakértők szerint azonban ez nem elég. Addig ugyanis, amíg nincs 100 %-osan leszedve a többletfesték, addig nem is tudjunk egyenletesen felvinni a terméket. A legjobb ha óvatosan körbeforgatjuk a kefét egy puha kendőn, vagy zsebkendőn.

Szemhéjunkat könnyen össze tudjuk kenni spirálozás közben. A legcélszerűbb, ha előre nézünk, vagy ha lefelé. Utóbbit egy nagyítós kozmetikai tükörrel célszerű elvégezni. A kefét pedig ne egyenesen, hanem jobbra-balra húzogassuk a pillákon. Így ugyanis még több szálat tudunk majd elérni.

Az alsó pillákat úgy festhetjük ki a legkönnyebben, ha előre hajolunk. Így ugyanis kevesebb esély lesz arra, hogy összemaszatoljuk magunkat a szemünk alatt. Ebben az esetben is érvényes, hogy a kefét inkább jobbra-balra húzogassuk.

Abban az esetben sem szabad arra gondolni, hogy a szempillaspirálozás nem nekünk való, ha minden tipp ellenére sem sikerül kenődésmentesen kifesteni magunkat. Vegyünk elő egy post it-et vagy bármilyen kártyát és helyezzük a szemünk alá, illetve a szemhéjunkhoz.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (507, 2520, 2609, 3129, 3920, 4447, 4797, 5494, 6144) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek