WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1692) ORDER BY t.name ASC

A tűzoltók a tengerimalacot is kimentették az égő házból | tejbepapi
Menü Bezárás

A tűzoltók a tengerimalacot is kimentették az égő házból


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

„Egy élet sem lehet túl pici ahhoz, hogy ne érje meg megmenteni” – mondta az egyik, a tengerimalacot megmentő tűzoltó.

Nem volt megfelelő méretű oxigénmaszk (Forrás: thedodo.com)
Nem volt megfelelő méretű oxigénmaszk (Forrás: thedodo.com)

Kis híján elpusztult egy kedvencként tartott tengeri malac, amikor egy floridai családi házban tűz ütött ki. A tűzben szerencsére végül senki nem sérült meg, a kiérkező tűzoltók pedig eloltották a tüzet, és kimentették a Rodney nevű kis állatot is.

John Williams tűzoltó, amikor megtudta, hogy a házban egy tengerimalac is van, nyomban akcióba lépett, és kimentette Rodney-t a füstből, hiszen szerinte egyetlen élet sem lehet elég kicsi ahhoz, hogy hagyni lehessen elveszni a katasztrófában.

Ezzel azonban a tengerimalacot ért megpróbáltatások sora még nem ért véget: az apró állat annyi füstöt lélegzett be, hogy könnyen el is pusztulhatott volna, ha igen ötletes módon fel nem találják magukat a tűzoltók. Mivel nem volt egy tengerimalac számára is megfelelő méretű oxigénmaszk, ezért a babák és gyermekek számára megfelelő maszkot használták – sikerrel. Kutyák számára egyébként volt is náluk oxigénmaszk, csak ez is túl nagynak bizonyult a kis rágcsálóhoz.

Az állat gazdái nagyon hálásak, amiért a tűzoltók megmentették kedvencüket, egyben hangsúlyoza, hogy végig nagyon jól bántak Rodneyval. Mint mondta, eddig is tisztelte a tűzoltókat, de most, hogy láthatta, a legkisebb lénnyel is törődnek, még jobban megbecsüli a munkát, amelyet végeznek, valamint még jobban tiszteli őket.

Sajnos nem minden házi kedvenc éli túl a tűzeseteket, az Egyesült Államokban évente 40-150 ezer kedvencként tartott állat pusztulhat el a lakástüzekben, legnagyobb részük füstmérgezés következtében.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (32, 1111, 1364, 1573, 1792, 4081, 4636, 4867, 5851) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek