WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1583) ORDER BY t.name ASC

A törpemalac, aki megmentette gazdáját | tejbepapi
Menü Bezárás

A törpemalac, aki megmentette gazdáját


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Lulu, a törpemalac azzal vált híressé, hogy egészen hihetetlen módon sietett gazdája segítségére, amikor az szívrohamot kapott.

A hős malac síremléke
A hős malac síremléke

Sokan talán nem is gondolnák, de a világ egyik legintelligensebb házi kedvence – a (törpe)malac – kiemelkedő intelligenciája mellett hűséges társ is lehet. 1998 októberében a történet hőse, a Lulu nevű vietnámi csüngőhasú malac azzal vált híressé, hogy megmentette gazdája életét.

Gazdája – Lulu társaságát leszámítva – egyedül tartózkodott a lakókocsiban, amikor váratlanul szívrohamot kapott. Az állat talán megérezhette, hogy valami nincs rendben, ezért a lakókocsiból egyenesen az útra szaladt. Amikor az útra ért, egészen meglepő módon lefeküdt az út közepén. Néhány autós ugyan egyszerűbbnek látta, ha egyszerűen kikerüli az állatot, hamarosan érkezett egy olyan sofőr is, aki megállt a földön fekvő állat láttán.

Mikor az autó vezetője kiszállt a járműből, a malac a sofőr beszámolója szerint a lakókocsihoz vezette őt. Ez azonban nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek első hallásra tűnhet. Több mint fél órába telt, mire az ember végül rá tudott jönni, hogy vajon „mit akarhat” a malac.

Az autós, amint meglátta az állat földön fekvő gazdáját, azonnal hívta a 911-et. Az orvos szerint igen nagy szerencséje volt a szívrohamon átesett nőnek, mivel ha akár 15 perccel később érkezett volna a segítség, valószínűleg nem élte volna túl.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1078, 1177, 1979, 3106, 4716, 4800, 5084, 5188, 5284) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek