WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1368) ORDER BY t.name ASC

Tajvanban Hello Kitty vonatot indítottak | tejbepapi
Menü Bezárás

Tajvanban Hello Kitty vonatot indítottak


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

hellokitty111111

A világ leghíresebb cicája – amiről azóta maga a megalkotója mondta, hogy nem is macska, hanem kislány  – ismét lecsapott, ezúttal Tajvanon! Egy szupergyors vonatot ugyanis Hello Kitty figurájával díszítettek fel kívül-belül! A díszítés érinti a fejtámlákat, a huzatot, a büfékocsit, a mosdót és persze a kiszolgáló személyzetet is.

A rendhagyó vonat Taipei és Taitung között közlekedik, ami egy négy órás utat jelent. A szerelvény első útját 200 rajongó próbálhatta ki először, akik egy nyereményjátéknak köszönhetően kaptak erre lehetőséget. Április 21-től kezdve pedig mindenki számára elérhetővé válik a 376 férőhelyes vonat, ami hétvégénte fog közlekedni.

A projekt három cég, a Tajvani Vasúti Hivatal, az Eva Air és a Sanrio Taiwan közös műve, melynek célja a külföldi látogatók bevonzása. A vonat a “Hello Kitty a világ körül” tematika jegyében készült el. A szerelvény nyolc kocsiját ennek szellemében festették meg a különböző földrészek szerint: Taipei, Ázisa, Ausztrália, Európa, Afrika, Észak- és Dél-Amerika, és az Északi- és Déli-sark. Az utolsó kocsi Taijvan keleti partját mutatja be.

hellokitty22222

A japán rajzfilm cég tervezett egy különleges Hello Kitty karaktert, amelynek saját sapkája és egyenruhája van – ilyet visel a masiniszta is.

Hello Kitty figurája még 1974-ben született és azóta is töretlen a népszerűsége, főleg Ázsiában. Arcképével már szinte mindent eladtak, amit csak el lehet. A figura jogait birtokló japán cég évente 600 millió dolláros bevételre tesz szert.

(Forrás: CNN)

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1523, 1914, 2146, 3701, 4310, 5824, 6448, 6629, 6712) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek