WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1222) ORDER BY t.name ASC

Azok a híres francia szemöldökök | tejbepapi
Menü Bezárás

Azok a híres francia szemöldökök


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

A szemöldök trendek jönnek és mennek. Volt, hogy a nagyon vékony stílus hódított, egy jó ideje azonban a kissé dúsabb és természetesebb kinézet a módi. Honnan is máshonnan jöhetett volna ez a divat, mint a francia nőktől.

061

Sokszor talán bele sem gondolunk abba, hogy milyen nagy fontossággal bír a megfelelő szemöldök. Csupán akkor jövünk erre rá, ha véletlenül, valami baki folytán túlszedjük például, vagy elrontjuk a festését.

A szemöldök kvázi keretet ad az arcunknak. A megfelelően eltalált stílus pedig mérföldekkel javíthat, a nem megfelelő viszont mérföldekkel ronthat a kinézetünkön. A kifutókon szétnézve láthatjuk, hogy mostanság nem a vékonyra szedett szemöldök hódít. Sokkal inkább a dús és vastag vonalak. Azért persze nem kell egyből a bemutatókon látott modellek stílusát lemásolni, ám a természetesség jelszavát ebben az esetben is kamatoztathatjuk.

Elég csak kicsit tüzetesebben megvizsgálni a francia nők által kedvelt formát. Mit is látunk pontosan? Dús, de azért kicsit sem hasonlít Brezsnyevére. Amolyan “szinte csak pár szál igazításon átment” megjelenésű. Ez természetesen nem egyenlő azzal, hogy el szabad hanyagolni arcunk ezen részét, csupán nem kell túlszednünk sem.

Szemöldökünknek meg van a maga formája. Sajnos ezen gyökeresen nem igazán tudunk változtatni. Mindenképpen érdemes szakember segítségével kiszedetni mindig, de ha ezt nem akarjuk, akkor legalább egy-két alkalommal. A kozmetikust pedig lehetőleg avassuk be, hogy ha nem szeretnénk vékony ívet. A tipikus francia szemöldök belül vastagabb, majd kifelé vékonyodik folyamatosan.

A szín sem mindegy. Nem kell megijedni, ha valakinek nincs túl dús szemöldöke. Ezt könnyen lehet orvosolni. Két megoldás is létezik: Kifejezetten szemöldökfestéket(!) is használhatunk, természetesen ebben az esetben is legcélszerűbb kozmetikussal elvégeztetni a folyamatot. Kérhetünk kicsit sötétebbet, vagy világosabbat akár. Megválaszthatjuk, hogy mennyire fogja meg bőrünket is. Arra figyeljünk, hogy hajunk színével mindig egyensúlyba maradjunk.

A másik megoldás a smink által áthúzott szemöldök. A drogériákban és sminkes szaküzletekben már kaphatunk speciális szemöldökfestéket, ám ennek híján használhatunk por állagú szemhéjpúdert is. Ám azt mindig tartsuk szem előtt, hogy csak matt árnyalatokkal dolgozzunk.

Az utolsó két lépés az ápolt szemöldök felé vezető úton semmivel sem elhanyagolhatóbb, mint az előbb említettek. Először is mindig fésüljük át a szemöldökünket. Kapható kifejezetten erre kitalált kis kefe is, de akár egy kiszuperált és jól kimosott szempillaspirállal is teljesen megoldható a feladat. Belülről haladjunk kifelé. Kezdjük először a szálakat felfelé fésülni, ahogy pedig haladunk tovább, folytassuk kifelé. Ezután pedig jöhet a fixálás. Szintén kitaláltak már erre speciális fixálót is, ám ha nekünk nincs ilyenünk, a kezünkre fújt pici hajlakkal is elrendezgethetjük a szálakat. Erről sokan megfeledkeznek pedig, a szerteszét álló szemöldök nem nyújt igazán szép látványt.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (734, 1141, 1382, 1766, 2309, 3397, 4526, 5096, 6307) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek