WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1129) ORDER BY t.name ASC

FEZEN 2016 | tejbepapi
Menü Bezárás

FEZEN 2016


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

fezen2016-2

A Fehérvári Zenei Napok, azaz a FEZEN idén jubilál, mivel ez lesz a 20. alkalom, hogy megrendezésre kerül Székesfehérvár legnagyobb zenei eseménye. A Fesztivál fennállása alatt folyamatos technikai és minőségi fejlődésen ment keresztül, így minden évben egyre többen érdeklődnek a fesztivál iránt. A rendezvény szervezői már évekkel ezelőtt felismerték: nem elég kiemelkedő teljesítményt nyújtani, meg kell találni azt az utat, amely a humán értékek felismeréséhez vezet. A FEZEN évek óta támogatja a helyi tehetséges fiatalokat a Tehetséges Zenészekért Alapítványon keresztül.

A helyszín ezúttal is, hagyományosan a MÁV Pálya, ami augusztus 3-tól 6-ig fogja fogadni a látogatókat.

A FEZEN szervezői idén is igyekeznek minél változatosabb zenékkel készülni a nagyérdeműnek. Korábban bejelentették már a szimfonikus metalt játszó Within Temptation, a heavy metalos DevilDriver, a folk-black metalos Finntroll, a power metalos Powerwolf, a rendszeresen visszatérő Dub Fx, az újhullámos Nouvelle Vague, a brit rocklegenda The Cult, a szebb napokat is látott  Guano Apes, a post-punk The Subways valamint a gótikus The 69 Eyes fellépését is.

A hazai zenekarok közül pedig már biztosan ott lesz a fesztiválon a Tankcsapda.

Pár napja pedig további nívós nevekkel bővült a zenei kínálat.

A 20 éves Faithless augusztus 6-án ad koncertet Székesfehérváron. A Maxi Jazz & The E-Type Boyz formációtól pedig hiphopból, bluesból és még tucatnyi műfajból kaphatnak ízelítőt a látogatók augusztus 5-én a FEZEN-en.

Az augusztus 3-án színpadra lépő Infected Mushroomot két izraeli pszichedelikus trance legenda, Erez Eisen és Amit Duvdevani alkotja, akiket legutóbb két éve, a Budapest Parkban lehetett elcsípni.

A három éve berobbant német folk duó, a Milky Chance bemutatkozó dalát már több mint 230 millióan látták a YouTube-on. Augusztus 5-i székesfehérvári koncertjükre folkos, reggaes, popos dalaikkal érkeznek.

A FEZEN szervezői korábban bejelentették már a szimfonikus metalt játszó Within Temptation, a heavy metalos DevilDriver, a folk-black metalos Finntroll, a power metalos Powerwolf, a rendszeresen visszatérő Dub Fx, az újhullámos Nouvelle Vague, a brit rocklegenda The Cult, a szebb napokat is látott  Guano Apes, a post-punk The Subways valamint a gótikus The 69 Eyes fellépését is.

És ez még mindig nem a teljes névsor!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (297, 313, 777, 968, 1610, 2339, 4363, 4822, 5774) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek