WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_1.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (996) ORDER BY t.name ASC

Az aloe vera jótékony hatásai bőrünkre | tejbepapi
Menü Bezárás

Az aloe vera jótékony hatásai bőrünkre


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Az aloe vera már nagyon régóta ismert növény, ám csupán az utóbbi években kezdték el “felkapni” a szépségápolás világában. Egyre többen ismerkednek meg a jótékony hatásaival. Amennyiben lehetőségünk van rá, ne késlekedjünk és szerezzünk be magunknak otthonra is egy cseréppel. Így mindig kéznél lesz ez a kis multifunkcionális hatású növény.

Aloe-Vera-Gel-small (1)

Manapság már nagyon ismertté vált az aloe vera. Talán legelőször mindenkinek az jut eszében róla, hogy gyulladáscsökkentő hatású. Ám nem szabad ennyinél megállni, hiszen olyan sok más csodás tulajdonsággal bír. Nézzük most meg ezeket, végezetül pedig bemutatunk egy szuper egyszerű arcpakolást is!

Az igazi kincs, a levelekben megtalálható zselészerű, átlátszó anyag.

Mi mindenre jó? Hegekre, sebekre, bőrkipirosodásra, pattanásokra, szőrtüsző-gyulladásra és természetesen leégésre. Azonnal megnyugtatja a bőrt. Manapság már nagyon sokféle formában kaphatóak aloe vera tartalmú készítmények. Gyártanak belőle kapszulát, gélt, szájvizet, fogkrémet és persze sprayt.

Azonban mi magunknak is vehetünk egy cseréppel otthonra. A leveleket felvágva bukkan fel az a “csodaanyag”, amely körülbelül kétszázféle hatóanyagot tartalmaz és többek kötött vérzéscsillapító hatással is bír.

Magát a zselét, csak úgy natúr formában is rákenhetjük a problémás területre, ám emellett készíthetünk belőle pakolást is.

Utóbbihoz nincs másra szükség, mint egy kanál mézre és egy kis gélre. Egyszerűen csak vágjuk fel a szárhoz legközelebb található levelet és nyomkodjuk ki a benne található zselét. Ezután pürésítsük, majd pedig adjuk hozzá a kanál mézet és keverjük össze. Nem kell megijedni, elég furcsa állaga lesz. Kenjük fel az arcunkra és hagyjuk rajta körülbelül 15-20 percig. Az a lényeg, hogy kezdjen megkeményedni. Ezután pedig utolsó lépésként lemoshatjuk.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (423, 711, 785, 984, 1692, 2140, 2409, 4523, 4847) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek