WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (944) ORDER BY t.name ASC

Zöldségekkel és gyümölcsökkel a szépségért | tejbepapi
Menü Bezárás

Zöldségekkel és gyümölcsökkel a szépségért


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Ahhoz, hogy bőrünk szép, egészséges és rugalmas maradjon, nagyon figyelnünk kell a környezeti hatásokkal szembeni védelemre és a megfelelő kozmetikumok használatára. Ám, ami még szintén nagyon fontos, hogy helyesen táplálkozzunk. Amennyiben rendszeresen és következetesen fogyasztunk zöldségeket és gyümölcsöket, megláthatjuk, hogy mennyire jót fog tenni a bőrünknek is, arról nem is beszélve, hogy még pár fölös kilótól is megszabadulhatunk.

750x450xHome-Remedies-to-Shrink-the-Open-Pores.jpg.pagespeed.ic.0ZZGWFU1Vg

Nézzük az első versenyzőt: a répát. Ez a zöldség aztán tele van minden jóval. Béta karotinban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, A-, D- és E vitaminban gazdag. Nem bánjuk meg, ha rendszeresen beleiktatjuk az étkezéseinkbe. A bőr edzettebb lesz és még a kezdetleges szarkalábakon is enyhíthetünk az elfogyasztásával. Bőrünkre sem tilos kenni, ám jó, ha mindenki tisztában van azzal, hogy azt elszínezheti sárgásra, tehát nem árt óvatosan bánni vele.

A citromról és a narancsról se feledkezzünk meg. Ez a két csodás gyümölcs telis tele van C-vitaminnal, ami pedig mint tudjuk, elengedhetetlen az egészséges bőrhöz. Azok, akik gyakorta küzdenek meg a pattanásokkal és az utánuk maradt hegekkel, szintén jó barátra találhatnak a citrom személyében, amely segít elhalványítani a sebhelyeket és a foltokat. Ezenkívül fontos megemlíteni, hogy a C-vitamin a szervezetben növeli a kollagén termelést, ami elengedhetetlen a rugalmas bőr megőrzéséhez.

A spenótot sem szabad kihagyni a sorból. Azon túl, hogy olyan izmokat növeszthetünk, mint amilyen Popeye-nek van, bőrünk is olyan egészségesen fog tündökölni, hogy mindenki irigykedő pillantásokat fog vetni ránk.

Az eper szintén nagy segítség lehet szépségünk kibontakozásában. Ez a gyümölcs ugyanis tele van antioxidánsokkal. Nincs más dolgunk, mint törjünk össze egy kis epret, avokádót és keverjük össze egy kis mézzel, illetve natúrjoghurttal. Amellett, hogy így részünk lesz egy igazán finom és egészséges reggeliben, még bőrünk is csodásan fog ragyogni egész nap.

Nem lehet elégszer elmondani, hogy a megfelelő mennyiségű folyadék (napi másfél-két liter) bevitele rendkívül fontos a szervezet és a bőr hidratáltságához, ám sajnos sokan vannak olyanok, akiknek nagy küzdelemmel jár ennyi víz megivása. Nekik szintén egy kis pluszt adhatnak a lédús gyümölcsök és zöldségek elfogyasztása.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1001, 1061, 1364, 2483, 3123, 3597, 4655, 5223, 6171) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek