WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (876) ORDER BY t.name ASC

Milyen kozmetikumokra van szüksége bőrünknek? | tejbepapi
Menü Bezárás

Milyen kozmetikumokra van szüksége bőrünknek?


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Erre a kérdésre nem lehet addig egyértelmű választ kapni, amíg tisztában nem vagyunk néhány fontos információval. Ilyen például az életkor, a bőr típusa, illetve a további egyéni igények.

skin-care-skincarenative.com-HD-17

Milyen kozmetikumokra van szüksége bőrünknek?

Erre a kérdésre nem lehet addig egyértelmű választ kapni, amíg tisztában nem vagyunk néhány fontos információval. Ilyen például az életkor, a bőr típusa, illetve a további egyéni igények.

Nem árt tisztázni első sorban néhány tévhitet a bőrápolásról.

Sokan azt gondolják, hogy a drágább kozmetikumok biztosan többet tudnak olcsóbb társaiknál. Ez azonban egyáltalán nem igaz. Nézzük erre a példát: Manapság már egyre népszerűbbé válnak a drogériák saját márkás termékei, amik egyáltalán nem kerülnek csillagászati összegekben. Összetevőik gyakorta szépek, és sok közülük natúr termék, tehát még az érzékenyebb bőrűek is megtalálhatják a nekik legjobban megfelelő kozmetikumot. Ettől persze az sem igaz, hogy ami drága, az eleve rossz, csupán ne ár szerint próbáljuk meg kategorizálni a kencéket.

20150601_0133

Amikor rápillantunk egy-egy dobozra, elolvashatjuk a termékbe található összetevőket. Szintén tévhit, hogy ami tele van zsúfolva mindennel, az majd tökéletes lesz minden bőrproblémánkra. Ez nincs így. Sőt, az ilyen kozmetikumok miatt nagyban megnőhet az allergiás reakció kialakulásának esélye.

A legjobb tanács, amit az ilyen típusú készítmények vásárlásakor, vagyis inkább előtte érdemes megfogadni, az az, hogy mindenképpen tájékozódjunk. Rengeteg fórum foglalkozik az ehhez hasonló témákkal, így a tapasztalatok elolvasása után, sokkal könnyebb lesz a választás is. Ezzel nem csak időt és pénzt, de számtalan kellemetlen élményt spórolhatunk meg magunknak.

Ezek után nézzük meg, hogy milyen termékek ajánlatosak korra lebontva.

1448540592-5316

Kisbabáknak: Popsi kenőcs, olaj.

Kisgyermekeknek: Valamilyen zsírosabb krém, hogy ne kezdje ki a bőrüket a hideg szél. Illetve fényvédő. Utóbbi tényleg nagyon fontos, hiszen a gyerekek bőre kiskorukban nagyon vékony és érzékeny.

Tiniknek: Olyan arc tonik, amely vagy alkoholmentes, vagy csak minimális alkohol van benne. Ezenkívül jól jöhet még a bőrradír, fertőtlenítő készítmények, gyógyító fedő korrektor a pattanásokra, nyugtató gél (amennyiben szükség van rá), hidratálókrém és persze fényvédő.

20 – 35 év közötti nőknek: Hidratáló krém, testápoló, bőrradír, szükség esetén növényi olaj, fényvédő, kézkrém, frissítő arcpakolás, növényi olaj.

35-55 év közötti nőknek: Hidratálókrém és olaj vagy tápláló zsírosabb krém, testápoló, bőrradír, fényvédő, A- és E-vitaminos kézkrém.

55 éves kor feletti nőknek: Liposzómás hidratálókrém, tápláló zsíros krém, vérkeringést fokozó, regeneráló pakolások, bőrradír, testápoló, A-, E- vitaminos kézkrém, fényvédő.

Persze nem hagyhatjuk ki a férfiakat sem: Borotvahab, arc tonik, szükség esetén peeling, nyugtató gél, fényvédő.

A hidratálókrémekből célszerű mindig a bőrtípusunknak megfelelőt választani, ami lehet zsíros, túlérzékeny, problémás, száraz vagy esetleg kevert.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (191, 513, 815, 1030, 2262, 3663, 4730, 4882, 5755) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek