WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (843) ORDER BY t.name ASC

Moringa hőreváltó bögrék – Ezek a bögrék szinte mesélnek! | tejbepapi
Menü Bezárás

Moringa hőreváltó bögrék – Ezek a bögrék szinte mesélnek!


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211
Molnár Réka magyar tervező egyedülállóan kedves hangulatú, játékos bögréi a hő hatására megelevenednek – az ötletes megoldást pedig szellemes rajzok egészítik szinte tökéletessé.
Moringa hőreváltó bögrék (Forrás: notcot.com)
Moringa hőreváltó bögrék (Forrás: notcot.com)

A bögrék már első ránézésre is nagyon szépnek, érdekesnek tűnnek, köszönhetően az egyszerű, letisztult ám meglehetősen bájos ábráknak, az igazi csoda azonban akkor történik, amikor a kedvenc, forró italunkat kitöltjük egy-egy ilyen bögrébe, s szemeink előtt mintegy „életre kel” az erdő, város, az állatok, vagy éppen növekedni kezdenek a gombák.

Alapvetően hatféle bögre közül lehet válogatni, ám ebből kettő (Zápor1: Felhők és Zápor2: Gombák) egy Zápor névre keresztelt szett részei.

A Zápor esetében egy nagyon „komplex” változásnak lehetünk szemtanúi – amellett ugyanis, hogy a nyári esőt követően szemlélői lehetünk az ég kiderülésének, a szemeink előtt kezdenek nőni a gombák is – figyelemre méltóak azonban a bögrék kellemes, szemet gyönyörködtető mintái is.

Az Elkaplak, illetve a Kukucs nevű bögrék elbűvölő állat-figurákat elevenítenek meg – hiába ugyanakkor a macska-egér párosítás, nem valami vad hajsza, hanem a gyerekkorunk már-már elfeledett meséit övező nyugalom és szépség, valamint az ehhez kapcsolódó „nosztalgia” ébredhet fel bennünk a cicák és egérkék láttán. Ebben minden bizonnyal a színek, formák tudatos használatának is nagy a szerepe – a mintatervező különösen figyel a színek megválasztására is, és előszeretettel használ olyan színeket, melyek az emberek közérzetére is hatással lehetnek.

A Reggel egy újabb igen hangulatos mintát tár a szemünk elé: mi több, még a kíváncsiságunkat is felébresztheti! A házak ablakai akkor „világosodnak meg” ugyanis, amikor a forró italt beletöltjük a bögrébe, ezáltal pedig megláthatjuk, mit rejt az öt kis házikó.

A Fák alatt nekem „személyes kedvencem”, hiszen talán erre a bögrére jellemző leginkább, hogy egy történetet mesél el. Alapvetően két rókát látunk, akik szemmel láthatóan meglehetősen „összpontosítanak” valamire. A ravaszdik kifejező mozdulatai egyértelműen mutatják: az állatok lesnek valamit. Amint a forró ital a bögrébe kerül, végre mi is megláthatjuk, amit a rókák „végig láttak”, az erdő rejtőzködő állatait: mókusokat, madárkákat, nyuszikat…

A játékos és színes bögrék egészen biztosan némi örömmel, vidámsággal üdítik fel a belőlük kortyolgató embereket, ami kiváló ajándékká is teheti őket.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (609, 1721, 1962, 2479, 3198, 3777, 4519, 4722, 6165) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek