WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (737) ORDER BY t.name ASC

Íme, az új valóban repülő légdeszkás Barbie | tejbepapi
Menü Bezárás

Íme, az új valóban repülő légdeszkás Barbie


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Ezt inkább ne mutassa meg a kislányának, mert menten ilyet akar majd!

Barbie és az új légdeszkája Forrás: (theverge.com)
Barbie és az új légdeszkája Forrás: (theverge.com)

Már megszoktuk, hogy a Barbie babáihoz általában „menő” cuccok, kiegészítők dukálnak, ez a valóban repülésre „termett” légdeszka-drón azonban valószínűleg a legérdekesebb Barbie-kiegészítők egyike.

Jelen esetben a játék-légdeszka éppenséggel sokkal „valódibb” egy igazi darabnál, ugyanis – szemben az utóbbival – ez valóban képes lebegni, sőt repülni is. A kis távirányítható drón természetesen rózsaszín, és természetesen formáját tekintve is meglehetősen „lányosra” sikeredett: lekerekített, gömbölyű formái és persze a csillogó-villogó ábrás felülete kifejezetten a kislányok kedvencévé teheti. Noha a kislányoknak valóban, a szüleiknek valószínűleg már annál kevésbé lesz kedvencük a kis drón – túl sok magyarázatot ez nem is igényel, elég csak elképzelni, milyen idegesítő lehet, ha éppen olvasni, internetezni, televíziót nézni, vagy – ne adj’ Isten – beszélgetni szeretne az anyuka/apuka, de ebben a „légdeszka” idegesítő zümmögése folyamatosan zavarja.

(A videó huszonnegyedik másodpercétől látható a légdeszka repülés közben.)

Egy „normál súlyú” Barbie-t a drón valószínűleg nem bírna el, ezért megjelent hozzá egy könnyített, nagyon puha anyagból készült figura is, amely bármely manővernél ügyesen a légdeszkája felületén marad.

A „minikopter” elkészítésekor figyelembe vették, hogy a terméket minden bizonnyal a kislányok használják majd legnagyobb számban, ezért aztán az irányítást is úgy tervezték meg, hogy a legalább nyolc éves gyerekeknek ne okozzon gondot a Barbie-juk reptetése.

A légdeszka is egy azon újítások közül, amelyek az utóbbi időszakban Barbie-t megreformálták, azaz, „modernizálták” – s amelynek értelmében hamarosan a gyerekek már nem csak a szőke, fehér bőrű és átlag magasságú babát választhatják, de a terméket más-más „magasságban”, bőrszínben, alakban, no és persze hajszínnel is forgalmazzák majd. Összesen huszonnégyféle különböző Barbie jelenik majd meg a piacon, s lesznek közöttük kicsit alacsonyabbak, teltebbek, és kevésbé szőkék is.

(A légdeszkás Barbie egyébként jelenleg még nem kapható.)

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_3ee_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (1169, 1199, 1597, 2309, 2987, 3274, 3512, 5427, 5893) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek