WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (659) ORDER BY t.name ASC

Egy kutya "pszichológusa" lett a fehér lúd | tejbepapi
Menü Bezárás

Egy kutya „pszichológusa” lett a fehér lúd


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Elképesztően aranyos képek készültek a szokatlan párosról, pedig nem volt ám mindig ilyen kezes a kutyus! Sokáig még a menhely dolgozói is féltek a közelébe menni.

Nem is gondolták volna, hogy végül barátságos kutya lesz Rexből (Forrás: swns.com)
Nem is gondolták volna, hogy végül barátságos kutya lesz Rexből (Forrás: swns.com)

A 11 éves, Rex nevű német juhászkutyát egy roncstelepről, nyomorúságos körülmények közül mentette ki egy állatvédő szervezet. A szerencsétlen kutya szinte egész addigi életében láncra kötve éldegélt, és az őt ekkor „gondozó” emberek úgy tartották, a kutya létének egyetlen célja a félelemkeltés kell, hogy legyen.

Végtére is, a roncstelep tulajdonosai el is érték a céljukat; mire az állatvédő szervezetnek sikerült kimentenie a roncstelepről az ebet, addigra a kutya már a végletekig agresszívvé vált. Etetéséhez mindig két emberre volt szükség; az egyikük elterelte a kutya figyelmét, míg a másik ember a lehető leggyorsabban a kutya elé helyezte az ételt. Rex emellett minden, valami módon a közelébe kerülő élőlényre is vadul rátámadott, akár akkor is, ha az adott állat vagy ember éppenséggel – úgy szólván – rá sem nézett. Végül, mivel a menhelyen több gondozót is megharapott, a kutyát egy lovakat, kutyákat és gazdasági állatokat befogadó szervezethez helyezték át.

Rex és barátnője (Forrás: swns.com)
Rex és barátnője (Forrás: swns.com)

A helyzet először itt sem változott; a kutyán nem tudtak segíteni a szakemberek sem, így lassacskán mindenki azt látta a legkegyesebb megoldásnak, ha a végletekig megnyomorított lelkű állatot elaltatják. És ekkor, a legváratlanabb pillanatban, a legváratlanabb élőlény mentette meg igazán a kutyát; egy a menhelyen élő lúd barátsága teljesen megnyugtatta őt.

A madarat természetesen nem szándákosan ismertették össze a veszélyes kutyával; Geraldine – a lúd – maga látogatta meg egy napon a kutyát a kifutójában, s ekkor kötött barátságot a két mentett állat. Geraldine és Rex azóta szinte mindig együtt vannak; kergetőznek, vagy éppen csak együtt ücsörögnek a menhelyen.

Rex és Geraldine - a lúd is mentett állat (Forrás: swns.com)
Rex és Geraldine – a lúd is mentett állat (Forrás: swns.com)

A gondozók szerint a lúd igen jó hatással volt Rexre, aki új barátja (vagy hát pontosabban barátnője) mellett nyugodt, kiegyensúlyozott öregecske kutya lett, és immár nem támad rá a gondozóira sem. Mi több, érdekes módon egészen megváltoztatta az emberekhez fűződő viszonyát is – egy madár!

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (714, 852, 908, 2120, 2682, 4222, 4278, 5226, 6346) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek