WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (401) ORDER BY t.name ASC

Sonkával a fején tévesztette meg az internetet egy kutya | tejbepapi
Menü Bezárás

Sonkával a fején tévesztette meg az internetet egy kutya


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Néhány óra alatt majdnem 100 ezer ember együttérzését vívta ki magának az a kutya, akit gazdája egy sonkaszelettel a fején fotózott le. 

A kutya nem égési sérülést szenvedett, hanem egy sonka van a fején (Forrás: Independent)
A kutya nem égési sérülést szenvedett, hanem egy sonka van a fején (Forrás: Independent)

Már néhány nap leforgása alatt közel 116 ezer megosztást és 61 ezer kedvelést sikerült elérnie egy észak-karolinai férfinak egy olyan Facebook-bejegyzéssel, melyben kutyájáról és egy szelet sonkáról osztott meg egy fotót. A fénykép azért szerezhetett ennyi megosztást, mert a férfi a fénykép megtévesztő mivoltát kihasználva azt állította, hogy az eb igen súlyos égési sérüléseket szenvedett, s kérte az embereket, hogy „lájkokkal és megosztásokkal imádkozzanak” a kutya felépüléséért. A fényképet kísérő szöveg egyébként magyarra fordítva megközelítőleg így szólt:

„Ez a szegény kutyus nagyon súlyosan összeégett, miközben egy lakástűzből gazdáit próbálta kimenteni a lángok közül. Egy lájk = egy ima, Egy megosztás = tíz ima.”

Sok felhasználó saját megjegyzéseket is fűzött a képhez, mikor megosztotta azt, egyesek például arra kérték ismerőseiket, hogy „Jézus nevében” segítsenek „meggyógyítani” a kutyát, míg mások ugyancsak meglehetősen „szentimentális” kísérőmondatokkal igyekeztek másokat is a bejegyzés megosztására sarkallni.

Akadtak végül olyanok is, akik a fotót egy kicsit alaposabban is megvizsgálták: ők rájöhettek arra, hogy a kutya valójában egyáltalán nem sérült meg, hanem egy sonkaszelet „díszeleg” a fején. A sonkás kutya sikerén felbuzdulva végül sok kutyatulajdonos kezdett felvágottakkal „pózoló” kutyájáról hasonló képet megosztani – természetesen már csak „viccből”.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_1.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (130, 419, 768, 1256, 1462, 1641, 2380, 3741, 5351) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek