WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (201) ORDER BY t.name ASC

Felmérés a csókolózásról | tejbepapi
Menü Bezárás

Felmérés a csókolózásról


Warning: join(): Invalid arguments passed in /var/www/elobenhu_tejbepapi/wp-content/themes/customify/inc/blog/class-post-entry.php on line 211

Meglepő eredményeket hozott egy 10 000 főt megmozgató tanulmány, például a “tökéletes” csók hosszát illetően.

e37c5056cfddccb436cd8da4e4f0467b_640

Nemzetközi tanulmány készült a Coffee meets bagel randi applikáción keresztü arról, hogy hogyan kell helyesen csókolózni. Hat országból összesen 10 000 ember vett részt a felmérésben. A részt vevő országok:

  • Hongkong (bár ez már Kínához tartozik)
  • Szingapúr
  • Kanada
  • Ausztrália
  • Egyesült Államok
  • Egyesült Királyság

Az eredmények szerint a világon élő emberek 90 százaléka csókolózik. A tanulmány következtetéseit a Bustle jelentette meg, ezeknek a lényeges pontjait ismertetjük.

1. A tízezer résztvevő közül mindössze 41 százaléka válaszolta azt, hogy szívesen csókolózik a legelső randin, vagyis a többségnek ez nem elvárás vagy vágy.

2. A “tökéletes” csók hossza meglepő módon kettő és öt másodperc közé esik. A felmérésben résztvevő férfiak és nők 61 százaléka megelégszik ennyivel is.

3. Nem nagy meglepetés, de rossz leheletű emberrel senki sem szeret smárolni. Hogy kinek mi számít rossznak, az viszont már más kérdés: a dohányzóknak a nem dohányzók nem örülnek, a füvezőknek a nem füvezők, a sörözőknek a sört utálók, és így tovább egészen a fűszer- és hagymakedvelőkig.

4. Ha valaki nem ért hozzá, attól még meg lehet tanítani, de csak ha úgy látjuk, hogy van értelme. A válaszadó férfiak 32 százaléka szívesen tanítgatja a partnernőjét, a nőknél 38 százalékos a tanácsadói hajlandóság. Vagyis azért jobb, ha a partner már kellően tapasztalt.

Ne felejtsd el megosztani, ha tetszett a cikk!

WordPress adatbázis hiba: [Can't create/write to file '/tmp/#sql_638b_0.MYI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (379, 486, 757, 1361, 2073, 3515, 5348, 5494, 6427) ORDER BY t.name ASC

Kapcsolódó cikkek